Update

Hej fina!

Vet att många fortfarande inte når min nya adress. Har äntligen fått information från sidan där mitt webbhotell ligger och förstått att jag haft världens otur. Här är svaret och lösningen:

 

Hej, Vi har nyligen börjat aktivera säkerhetsfunktionen DNSSEC för .se-domäner på uppmaning från .SE (Stiftelsen för Internetinfrastruktur). Tyvärr så har kunder med vissa internetleverantörer, bland annat Tele2, Telia, Bredbandsbolaget och Telenor, upplevt problem att nå sina sidor, samt mailen efter denna ändring på grund av internetleverantörens infrastruktur. Allt är konfigurerat enligt standard och korrekt från vår sida. Något ni själv kan kontrollera via följande sida: http://dnscheck.iis.se/ Problemet med DNSSec uppdateringen skall nu vara löst hos de stora Internet leverantörerna Du finner mer information och uppdateringar i ärendet på vår info-sida: http://www.one.com/sv/info/profil Jag beklagar självklart det inträffade. Om det fortfarande är problem att nå sidan för vissa, kan de prova att rensa DNS cache i datorn, se följande sida för en guide rörande detta: http://docs.cpanel.net/twiki/bin/view/AllDocumentation/ClearingBrowserCache

 

Vill ju att alla ska kunna följa med så är riktigt jäkla ledsen och frustrerad över detta.

 

Translate/ Use google-translate for this if you don't reach my new adress Victoriatornegren.seSkriv en kommentar

 

Kommentarer till detta inlägg

Kolla gärna in min blogg om träning och hälsa! Vill motivera och inspirera folk till att leva ett aktivt liv :)


Postat av: Julia 2013-05-3 21:27:42 [svara]
Ååååh.. Så frustrerad! Jag kanske låter efterbliven nu men förstår verkligen inte hur jag ska göra för att komma in på din nya blogg..


Postat av: Rebecca 2013-05-12 22:44:19 [svara]
Svar till Rebecca:
Kan tyvärr inte säga mer än det som står :(!


Postat av: Victoria 2013-05-14 13:04:00 [svara]
Så less!!!! Älskar allt med din blogg men når inte din nya, kollar tillbaka på gamla inlägg bara för att kunna ha kvar dig i min vardag lol..


Postat av: Maria 2013-05-19 00:24:06 [svara]
Kan jag få ta över din blogg?


Postat av: c 2013-05-21 11:02:56 [svara]
åh, vad jag blir arg på detta, har länge varit en trogen läsare och sedan du bytade har det inte alls gått, och kan fortfarande inte komma in på din blogg utan kommer in på din (devote blogg då detta inlägget är överst. Kommer det lösas eller kommer det va såhär? kramar


Postat av: Elin 2013-05-24 18:19:29 [svara]